Hudpleje

Nourishing Salt Scrub

PRODUKTPORTRÆT

OCEAN DIVE

Nourishing Salt Scrub

For Body, Hands & Feet 

Dybderensende, vitaliserende og varmende
Det Døde Hav, som er mættet med salt, er kendt for at have en helende og gavnlig effekt på hud plaget af psoriasis og eksem. Dette skyldes det høje indhold af salt og essentielle mineraler. 

Havsalt har ligesom padderokke et højt indhold af kisel, der også har en varmende karakter samtidig med, at det er meget sundt for huden. Hertil kommer, at havsalt er antiinflammatorisk, antibakteriel, og antimykotisk. Det betyder, at bakterier, svampe og mikroorganismer ikke kan overleve i salt. Det er derfor også konserverende og ikke mindst fugtbevarende.

Sund og stimuleret celleaktivitet

Med vores daglige rutiner og tidens fokus på hyppig håndvask og afspritning er huden ekstra udsat. Den mister nemt sine essentielle salte og mineraler. Når vi anvender scrub baseret på salt, tilfører vi huden en række af disse mineraler, som er vigtige for at opretholde en sund celleaktivitet og stimulere antiinflammatoriske aktiviteter. På den måde har havsalt en anti-age effekt og hjælper med at bevare elasticitet, glød og blødhed.

3-trinsraket: Den multi-funktionelle effekt af Nourishing Salt Scrub

 • Havsalt/mineraler
  – især kisel fra lægeurterne, herunder padderokke – har en dybderensende effekt, der udover at fjerne døde hudceller også hæmmer den uønskede vækst af hudceller, der kan opstå ved tør og skællende hud. Derudover åbner salt og kisel porerne og fylder huden med vigtige mineraler, som binder fugt i huden. 
 • Økologisk olivenolie
  – blødgør og tilfører fugt til huden. Det styrker den naturlige elasticitet og giver en strålende glød. 
 • Æteriske olier
  – olivenolien binder de æteriske olier, så de kan trænge dybere ind i huden og bidrage med plejende og afstressende egenskaber.

Tips til at bruge Nourishing Salt Scrub

 • Karbad – Fyld badekarret med varmt vand og lav dit badeværelse om til en spa og oase af ro.
  Brug 2 spsk scrub til hele kroppen. Den kan også anvendes til ansigtet, men husk at lukke øjnene. Når du ligger i badet, trænger de gode olier dybt ind og blødgør din hud. Lig gerne 15 min og lav åndedrætsøvelser imens. Stille musik kan også få din puls ned, og varmen fra badet gør, at dine muskler slapper af. Det mindsker spændinger og aktiverer dit parasympaticus nervesystem, der modvirker stress. 
 • Salt scrub med i sauna – Hvis du har adgang til en sauna, er den det optimale varmeredskab.
  En tur i sauna giver kroppen en gennemgribende afspænding og varme og aktiverer dermed også vores immunforsvar. Masser den salte scrub ind over hele kroppen med rolige og cirklende bevægelser. Undgå øjneområderne. Skyl grundigt af under bruseren.
 • Varmt brusebad – Lad det varme vand regne ned over din nakke og dine skuldre.
  Smør dig ind i den varmende salt scrub og masser huden på hele kroppen i små cirklende bevægelser.  Skyld grundigt af. Afslut med at lave vekselbad med koldt og varmt vand for at øge blodcirkulationen og opnå en samlet afspænding og indre varme i kroppen efter de brat vekslende temperaturer. Skånsomt aftør kroppen og smør dig ind i en olie eller Lucia Care’s DeStress Day Lotion.