Lucia Care er som et dybt åndedrag, der inviterer
kroppen og sindet til at genskabe forbindelsen til os
selv og til naturen.

Lucia Care – Created by Dr Nanna Kirkebjerg, MD

Den var her længe før os. Naturen.
Med kræfter, som har mættet os, beriget os og helbredt os – og givet os en følelse af sundhed, helhed og balance.

Lucia Care høster naturens helende kræfter og plejer det hele menneske, fordi krop, sind og ånd er uadskillelige. Fordi man ikke kan adskille huden fra den, som den tilhører. Lucia Care er skabt ud fra en holistisk og bæredygtig vision om at vitalisere, reducere stress og genopbygge balancen ikke bare i huden men i livet.

Naturlig hudpleje, der går dybere

Fra ældgammel tid har vi vidst, at naturens planter, blomster, blade, rødder og stængler har iboende kræfter, der kan lindre og hele. Hos Lucia Care kaster vi lys over denne visdom og empiri, når de gamle lægeurter møder nutidens forskning og bliver til cremer, olier og sæber i biokemikerens kyndige hænder.

Hvorfor vælge produkter fra Lucia Care?

Naturkilde til hudpleje

Naturens lægeplanter er selve kernen i Lucia Care. Vores hudplejeserie er den første i Norden, der er baseret på et integrativt medicinsk blik for pleje og omsorg for huden. Den holistiske hudplejeserie indeholder rene ekstrakter fra økologisk dyrkede lægeurter som rosmarin, morgenfrue, padderokke, kamille, aloe vera, cedertræ og bergamot. Lucia Cares produkter indeholder også naturligt duftende æteriske olier og hyaluronsyre, som er naturens egen fugtmester.

Hver eneste ingrediens er nøje udvalgt, certificeret og udviklet ud fra bæredygtige principper i samarbejde med Dermapharm.

Botanik møder lægevidenskab

Pioneren bag Lucia Care er Nanna Kirkebjerg, som er speciallæge i almen medicin og uddannet i naturmedicin. Idéen til Lucia Care tog form i 2017, da Nanna drev en stressklinik, hvor hun anvendte naturmedicinske olier til stresslindrende badeterapi og til at aflaste nerve-sanse-systemet. I sit virke som praktiserende læge nærer Nanna en særlig passion for antroposofien. Blikket for det hele menneske i pagt med naturen er en del af Lucia Cares grundlæggende filosofi. Alle produkter i Lucia Cares hudplejeunivers nærer ikke kun huden – de går dybere med terapeutiske og regenererende egenskaber. Grundstenen i Lucia Cares univers er altid at styrke, pleje og hjælpe huden til at hjælpe sig selv.

Se hvorfor Mia og Christian har valgt Lucia Care

Trioen bag Lucia Care

Nanna Kirkebjerg

Stifter

Nanna er stifter af Lucia Care, Speciallæge i Almen Medicin og uddannet i naturmedicin. Hun er praktiserende læge og mor til fire døtre. Hun har tidligere startet og drevet Luciaklinikken, der var en stress og rekreationsklinik med huse på Dallund Slot.

Mia Wagner

Medstifter og partner

Mia Wagner er medstifter af Nordic Female Founders, som er partner i Lucia Care. Derudover er Mia jurist, konfliktmægler og mor til to piger. Hun har i en årrække været løvinde i DR-programmet Løvens Hule.

Christian Gerhard Bøving

Medstifter og partner

Christian Gerhard Bøving er uddannet speciallæge i almen medicin og far til en datter. Han har tidligere været tilknyttet de danske specialstyrker ved Frømandskorpset / Jægerkorpset og været læge på Kongeskibet Dannebrog, med militærrang af orlogskaptajn i den danske flåde. Han har været lægefaglig ekspert i Go´ morgen Danmark på Tv2 samt været TV-vært på programmet ”Øen” på DR1.