Det vi tror på

Hos Lucia Care nærer vi den dybeste respekt for naturen. Den strækker sig fra rodnettet af planterne og helt op til himlen, som alt levende søger lys og vand fra. Lucia Cares plantebaserede og holistiske hudplejeprodukter afspejler denne respekt for den uadskillelige forbindelse mellem menneske og natur.

Essensen af Lucia Care

Vi sætter naturens rige flora på formel, når vi behandler planterne med respekt for deres højeste potentiale. Med afsæt i empiri udvælger Nanna Kirkebjerg lægeurterne og deres unikke kombinationer i hvert eneste produkt. Udover denne lægefaglige tilgang er det særlige ved Lucia Care brugen af æteriske olier.

Sammen med planteekstrakter er de æteriske olier aktive ingredienser med nærende egenskaber for krop og sind. De æteriske olier rækker derfor langt dybere end duft.

Certificeringer

Hvert eneste produkt fra Lucia Care er certificeret og udviklet ud fra bæredygtige principper i samarbejde med Dermapharm. Produkterne bærer anerkendte internationale certificeringer, som du kan læse mere om her.

COSMOS Organic


COSMOS er en fælleseuropæisk certificering af økologiske kosmetiske produkter. COSMOS-mærket fortæller, at ingredienserne i det mærkede produkt er dyrket ansvarligt og med respekt for miljøet. Det er din garanti for, at vi har sat høje standarder for valg af råvarer, dyrkning og indholdet af økologi.

For at opnå certificeringen skal mindst 95% af de plantebaserede ingredienser være økologiske, og de økologiske ingredienser skal udgøre mindst 20% af produktet – 10% hvis produktet vaskes af. Ecocert er en certificeringsinstans for bæredygtig udvikling. 

Læs mere om COSMOS ORGANIC her.

Vegan Trademark
Alle Lucia Cares produkter certificeret med mærket Vegan Trademark. Det er din garanti for, at Lucia Cares produkter ikke indeholder animalske ingredienser eller bliver testet på dyr.
Læs mere om Vegan Trademark her.

Hvorfor er Lucia Care ikke Svanemærket?

Lucia Care er ikke Svanemærket, da vi har valgt at anvende potente økologiske lægeurter, som indeholder æteriske olier. Disse olier har vigtige hudplejende egenskaber og indeholder naturligt nogle af de deklarationspligtige parfumestoffer. 

Vi er altid klar til at uddybe vores certificeringer. Hvis du har spørgsmål hertil, så kontakt: info@luciacare.com

Grøn både udenpå og indeni

Det er en del af Lucia Cares grundlag at stræbe efter den højeste grad af bæredygtighed.

Grøn hudplejerutine

Lucia Cares produkter udgør et holistisk univers med flere multiplejeprodukter. Ved at anvende det samme produkt til f.eks. ansigt og krop kan du gøre din hudpleje grønnere, mere simpel og miljøvenlig. Lucia Cares produkter udmærker sig også ved at have en unisex-duft og kan bruges af hele familien.

Genbrugsplast og glas

Vores rejse mod bæredygtighed stopper aldrig. Det afspejler sig også i vores emballager, der er produceret af glas og genbrugsplast i så høj en grad, det er muligt. Alle vores æsker er fremstillet af genbrugspapir, og alle emballager kan genbruges.