Herbarium

Rosmarin

‘Gå i krop’ med rosmarin

Rosmarin er en hero i Lucia Cares univers. Vi anvender plantens aktive indholdsstoffer og æteriske olier i flere af vores produkter. Rosmarins gode effekt på huden bidrager til at styrke immunforsvaret. Den vitaliserer og beskytter med sine antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaber.

Med sin kombination af krydret kamfer, fyrretræsagtige aroma, bitre smag og et nævneværdigt indhold af jern, skaber rosmarin forankring i kroppen. 

Rosmarin anses som en kognitiv stimulans. Den æteriske olie indeholder 1,8-cineol, som har en dokumenteret klinisk effekt på hukommelse, koncentration og fokus.

Rosmarin i din hverdag

  • Lav en kold kande vand og læg en økologisk kvist rosmarin i. De æteriske olier trækkes hurtigt ud i vandet. Det giver en forfriskende smag, der genererer en følelse af velvære. 
  • Lav frisk te på rosmarin ved at dyppe en økologisk kvist i det kogende vand. 
  • Klargør et varmt karbad, håndbad eller fodbad. Tilsæt lidt Nourishing Salt Scrub eller Revitalising Oil, som giver rosmarin til huden og lugtesansen. Ritualet har positiv indflydelse på din bevidsthed, hukommelse og koncentration. 
  • Drik gerne 1,5-2 liter vand om dagen. Veksl mellem vand med friskpresset økologisk citron og rosmarinvand. Drik gerne halvdelen af dit daglige indtag om morgenen, så krop og hjerne er velhydreret.