Holistic Trinity
  • Indeholder
  • Creamy Soft Cleanser 225 ml
  • DeStress Day Lotion 225 ml
  • Rich Rescue Cream 75 ml
Holistic Trinity

DKK 499,00

Natural skincare for body mind and spirit

Holistic Trinity

består af 3 multifunktionelle produkter i en genanvendelig gavepose syet af tykt økologisk GOTS-certificeret bomuldsstof:

 

Creamy Soft Cleanser til krop, hænder, ansigt og hår er en blød cremet sæbe til ekstra nærende og fugtbevarende pleje af din hud, hovedbund og hår.

 

DeStress Day Lotion til ansigt og krop er en hurtigt absorberende og langtidsnærende lotion til både ansigt og krop fyldt med naturlige og aktive ingredienser af højeste kvalitet.

 

Rich Rescue Cream til hænder, ansigt, fødder og beskadiget hud er en nærende, plejende og fugtgivende creme specielt udviklet til tør hud med behov for intensiv fugtpleje.

 

Holistic Trinity kan ikke kombineres med rabatter.

Certificeret velvære

Alle 3 produkter er certificeret med COSMOS ORGANIC og mærket med Vegan Trademark.

Læs mere her

Plejen begynder med duften af rosmarin, bergamot og cedertræ

Den vækkende, friske, forankrende og naturlige duft af Holistic Trinity er komponeret af rosmarin, bergamot og cedertræ. Denne unikke komposition af duftnoter inviterer dig til at fokusere, centrere dig selv og genskabe forbindelsen til din krop og naturen.

Plejerutiner

Rens

Anvend Creamy Soft Cleanser som fugtbevarende ansigtsrens, håndsæbe, kropssæbe og som nærende kur til hår og hovedbund.

 

Fugt

Anvend DeStress Day Lotion som fugtgivende ansigtscreme og kropslotion.

 

Beskyt

Anvend Rich Rescue Cream som beskyttende og regenererende håndcreme, fodcreme, ansigtmaske og intensiv fugtpleje til tør og trængende hud. 

 

Værd at vide...

Bomuldsposen med snoretræk er syet i tykt økologisk GOTS-certificeret bomuld i en praktisk størrelse på 25 x 30 cm. Du kan bruge posen som toilettaske, som smart opbevaring på en krog i badeværelset, til opbevaring af undertøj i kufferten, som bæredygtig gaveindpakning, som frugtpose, osv.