Pressemeddelse

Odense, 30. januar 2023

Lucia Care ansætter direktør

Nanna Kirkebjerg, ejer og stifter af Lucia Care, overlader den daglige drift til Tina Kongstad, som får titel af CEO i virksomheden. Ansættelsen sker for at styrke salg og kunderelationer og for at give Nanna Kirkebjerg mere tid til udviklingen af Lucia Care.

I 2020 stiftede Nanna Kirkebjerg, der er speciallæge i almen medicin og uddannet i naturmedicin, Lucia Care, som er en bæredygtig hudplejeserie, der forener naturmedicinske traditioner med moderne dermatologi. Under Nanna Kirkebjergs ledelse og med kendte investorer ombord – Mia Wagner, Anne Stampe Olesen og Christian Bøving – er Lucia Care vokset fra en helt lille startup til et kendt hudpleje-brand i Danmark. I dag sælges Lucia Care fra egen webshop og i Matas, Magasin, Salling og på udvalgte apoteker og helsebutikker. Internationalt er Lucia Care bl.a. på vej på det tyske marked med Amazon.

”Lucia Care er for alvor ved at folde sine kronblade ud. Virksomheden er nu nået til et punkt, hvor driften kræver en daglig leder, der sammen med mig og resten af teamet kan realisere vores fulde potentiale. Tina Kongstad har de rette kompetencer til den administrative rolle som daglig leder. Det frisætter samtidig tid til det, som jeg er bedst til; nemlig min lægegerning på Skt. Anne Plads og til selve udviklingen af Lucia Care”, siger Nanna Kirkebjerg. I forbindelse med indsættelsen af direktøren indtræder hun i rollen som bestyrelsesformand.

Tina Kongstad kommer fra en stilling som markedschef hos Fynsk Erhverv. Hun er født og opvokset i miljøet af selvstændige erhvervsdrivende og har igennem flere år drevet virksomhed sammen med familien. De senere år har Tina Kongstad arbejdet som projektleder indenfor salg, markedsføring og kommunikation. Hos Lucia Care skal hun primært stå for den daglige ledelse og drift med strategisk fokus på at styrke salg, kunderelationer og værdiskabende aktiviteter.

”Den holistiske tilgang til hudpleje, som Lucia Care repræsenterer, er fascinerende. Jeg er stolt af at være med i teamet, som nu bringer den bæredygtige hudplejeserie endnu bredere ud, så mange flere kan få glæde og gavn af Lucia Care’s helende og regenerende kvaliteter. Med min baggrund indenfor iværksætteri og salg oplever jeg, at vi befinder os i en tid med en voksende forventning og krav fra forbrugeren om, at produkter skal være rene og naturlige uden at gå på kompromis med effekten, og her kan Lucia Care noget helt særligt”, siger Tina Kongstad.

Lucia Care overtog i 2021 den historiske bygning på Albani Torv, som tidligere har været ejet af Fynsk Erhverv. Håndværkerne er i fuld gang med renovering af ejendommen, der både skal huse en flagship store og en klinik. Her vil Lucia Care udover salg af egne produkter også kunne tilbyde yoga, badterapi, massage og de-stress behandlinger til at styrke krop og sind og fremme sundhed. Åbningsdatoen er ikke fastsat, men forventes at finde sted ultimo 2023.

Tina Kongstad tiltræder 1. februar 2023.