Hudpleje

Revitalising Oil

PRODUKTPORTRÆT

PEACEFUL MOMENT

Revitalising Oil

for face, body, bath, and massage

Huden forandrer sig hele tiden, og behovet for pleje ændrer sig i takt med årstidernes skiften. Om efteråret kan huden derfor også føles mere tør og dehydreret. De køligere temperaturer og den lavere luftfugtighed får huden til at kalde på mere fugt og næring.

Mærk dagligt efter, hvad din hud har brug for. Du behøver ikke skifte dine lette sommercremer ud. Med Lucia Cares multifunktionelle produkter kan du dosere fugt og fedme alt efter årstiden og hudens behov.

En multifunktionel olie
Hvert eneste produkt i Lucia Cares hudplejeunivers er multifunktionelt og skabt til holistisk pleje. Peaceful Moment – Revitalising Oil virker afstressende, beroligende og fornyende.

Holistisk pleje

Få inspiration til hvordan du høster oliens terapeutiske egenskaber, som nærer og genskaber balancen i krop og sind.

Bad: Revitalising Oil kan anvendes i et styrkende varmt karbad til hele kroppen, til håndbad eller fodbad. I det våde element skaber olien en følelse af afspænding, ro og varme. Den unikke sammensætning af lægeurter og æteriske olier nærer og vitaliserer krop, sind og ånd.

Massage: Lægeurternes lindrende, krampeløsnende og varmende egenskaber gør Revitalising Oil ideel til massage. Den trænger hurtigt ind i huden og efterlader huden mættet uden at fedte. Olien har nemlig en formidabel spredningsevne, som vi opnår gennem den helt rette og unikke kombination af plantebaserede olier.

Et powerhouse i din hudplejerutine

“Mandelolie er særlig god til sensitiv hud og tør hud. Den virker nærende, fugtende og blødgørende på huden. Mandeloliens høje indhold af umættede fedtsyrer sikrer, at olien trænger dybere ind i huden. Derfor er økologisk mandelolie en kerneingrediens i vores Revitalising Oil.”

Nanna Kirkebjerg, læge og stifter af Lucia Care

Revitalising Oil er en multifunktionel olie til ansigt og krop. Den er opbygget af økologiske planteolier, lægeurter og er rig på antioxidanter. Denne særlige sammensætning af ingredienser styrker og øger spændstigheden i efterårshuden, der trænger til fugt og næring. De virksomme ingredienser er bl.a.:

Mandelolie – rig på essentielle fedtsyrer samt vigtige vitaminer og mineraler, der virker ekstremt blødgørende og fugttilførende.

Rosmarin og padderokke – har antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber, som fornyer og styrker huden til at genskabe sin sunde balance.

E-vitamin – en naturlig og stærk antioxidant, som er med til at bevare hudens elasticitet og smidighed.

Power couples til efterårshuden

Med sit høje indhold af padderokke, som er naturligt rig på kisel, kan Revitalising Oil regulere hudens fugtbalance. Olien slukker hudens tørst og arbejder fugtbevarende ved at forsegle fugten i huden.

  • Ved ekstra tør hud: Bland Revitalising Oil i dine andre ansigtsprodukter og doser derved lidt mere fugt, fedme og næring til huden.
  • Revitalising Oil og DeStress Day Lotion: Prøv dette skincare power couple på kroppen eller på hænderne. Oplev den ekstraordinært blødgørende effekt, som hurtigt trænger ind i huden uden at fedte.
  • Revitalising Oil og Rich Renegerative Face Cream: Hvis din ansigtshud trænger til ekstra fugt og glød, bliver Rich Regenerative Face Cream endnu mere fantastisk, når du bruger den sammen med Revitalising Oil.
    Ønsker du en federe ansigtscreme, kan du blande de to produkter.
  • Oliekur: Du kan også give din hud en kur et par gange om ugen, hvor du til natten mætter din hud med vores Revitalising oil.