Hudpleje

DeStress Day Lotion

PRODUKTPORTRÆT

MORNING BLISS

DeStress Day Lotion

for face and body

Huden er kroppens største organ, og den fortjener det bedste fra naturen. Med vores multifunktionelle produkter forkæler Lucia Care kroppen med aktive og naturlige ingredienser, som til alle tider har styrket huden.

Ansigtslotion til hele kroppen

Lucia Care DeStress Day Lotion er en hurtigt absorberende og langtidsnærende luksuriøs lotion, som er udviklet til både ansigt og krop. Den tætpakkede formel af fine ingredienser indeholder syv potente økologiske lægeurter, som styrker og stimulerer din huds egne regenererende kræfter. Med denne lotion mindsker du den naturlige nedbrydning og minimerer rynker.

”DeStress Day Lotion er en ansigtslotion med naturens fineste ingredienser, som vitaliserer, afstresser og fugter i dybden. Den er skabt som en hyldest til hele kroppen.

Nanna Kirkebjerg, læge og stifter af Lucia Care


En vifte af hudstyrkende egenskaber

Lægeurternes vitaliserende effekter er en synergi af deres brede pallette af hudstyrkende egenskaber:

  • Anti-inflammatoriske egenskaber samt evnen til at styrke hudens immunforsvar beskytter huden.
  • Regenererende egenskaber stimulerer naturligt collagen dannelsen og booster cellefornyelsen.
  • Samtidig tilfører lægeurterne en mængde vitaminer, essentielle mineraler og dybtvirkende plantebaserede antioxidanter, som beskytter huden mod stressfaktorer og for tidlig aldring.

Smørbar velvære

Destress Day Lotion holder huden ultrablød, velnæret og fugtmættet hele dagen. Cremen indeholder økologiske koldpressede fedtstoffer og tilfører din hud en unik kombination af mandelolie, som er rig på E-vitamin, og sheasmør, som har et særligt højt indhold af umættede fedtsyrer.

Hyaluronsyre – kroppens fugtmester

DeStress Day Lotion indeholder den klinisk veldokumenterede stjerneingrediens hyaluronsyre. Hyaluronsyre er en naturlig del af kroppens bindevæv i bl.a. hud, led og øjne, men med alderen falder kroppens niveau af hyaluronsyre. Som en naturlig fugtmester binder hyaluronsyre fugt i hudens intracellulære struktur og giver en fyldigere, glattere og blødere hud med øget elasticitet og en reduktion af rynker.

Naturens egen anti-ageing

Hyaluronsyre binder fugt i huden helt op til 1000 gange sin egen vægt i vand. Dens uovertrufne egenskaber til at tiltrække fugt hjælper huden til at holde på sine livskræfter. Hyaluronsyre er en intelligent ingrediens, der tiltrækker fugt i de områder, hvor huden har allermest brug for det. Den hjælper derefter med at fordele fugten jævnt i hudens vandkanaler, kendt som aquaporiner. Det regulerer hudens fugtbalance og tilfører huden glød og giver et friskt og glat udseende.

Du finder også hyaluronsyre i Rich Rescue Cream, Rich Regenerative Face Cream og Deep Hydrating Mist & Light Serum.

Som skabt til aftersun

DeStress Day Lotion har en let og frisk konsistens. Med sit høje indhold af fugtende og regenererende ingredienser er den som skabt til aftersun. Opbevar den på køl, når det er allervarmest og nyd den lindrende effekt på varm, dehydreret og solkysset hud.

Læs mere om MORNING BLISS DeStress Day Lotion her.