Hudpleje

Creamy Soft Cleanser

PRODUKTPORTRÆT

WATERFALL

Creamy Soft Cleanser

For Body Hands Face Hair

Vi kan mere med mindre 
I Lucia Care vil vi gerne vise, hvor meget vi kan med mindre. Vores hud har evnen til at regulere sig selv. Alt, hvad vi skal gøre, er at understøtte hudens naturlige funktioner ved at fodre den med skånsomme og næringsfyldte ingredienser. Lægeurterne i Lucia Care’s hudplejeserie er netop håndplukket ud fra deres multifacetter af hudplejende og styrkende egenskaber. Denne særlige pallette gør det muligt for os at skabe innovative og multifunktionelle produkter. 

En eksklusiv multifunktionel rens
Hvis du er træt af de mange produkter til hele familien, så vil du sætte pris på Lucia Cares multifunktionelle produkt: Creamy Soft Cleanser til alle aldre og køn. Med færre produkter med flere anvendelsesmuligheder bidrager vi til mere bæredygtige plejeritualer.

Bæredygtige plejerutiner

Gør dine plejerutiner bæredygtige med den multifunktionelle Creamy Soft Cleanser. Når du anvender det samme produkt til ansigt, krop, hænder og hår, gør du din plejerutine mere simpel og miljøvenlig. Creamy Soft Cleanser er skabt til alle hudtyper – og så er den drøj i brug. 

Ansigt

Rens din hud med den fugtbevarende Creamy Soft Cleanser mindst 2 gange om dagen for at holde din hud ren for snavs og bakterier. 

Krop


Fugt huden og fordel Creamy Soft Cleanser over hele kroppen og massér blidt i cirkulære bevægelser. Skyl af med vand.

Hænder

Vores hænder er udsatte og har behov for ekstra pleje og omsorg. Anvend Creamy Soft Cleanser hver gang du vasker hænder og lad dine hænder blive forkælet med samme kvalitet og næring som resten af kroppen. Creamy Soft Cleanser forebygger udtørring af hænderne og nedsætter behovet for efterfølgende fugtpleje.

Hår

Creamy Soft Cleanser er ikke bare udviklet til at pleje huden. Den har særdeles gode hårplejende egenskaber. Den hjælper med at styrke og genopbygge håret og kan med fordel anvendes som nærende og konditionerende shampoo, som gør håret blødt helt uden brug af balsam. Creamy Soft Cleanser tilfører fugt og næring til hovedbunden og har en balancerende effekt, som kan mindske dannelsen af skæl og udvikling af kløe.