Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Lucia Care Aps
Albani Torv 4
5000 Odense
CVR nr: 42499781

Kundeservice: info@luciacare.com

1. Afgivelse af ordre

Afgivelse af ordre via vores hjemmeside, er ikke en juridisk bindende aftale. Lucia Care har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Bindende ordrebekræftelse/faktura sendes først til dig, når vi har afsendt din ordre. Du vil automatisk modtage e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Dette er alene en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre og ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse. Aftalen er først bindende, når du har modtaget en e-mail fra Lucia Care med information om, at din ordre er nu er afsendt.

2. Betaling

På Luciacare.com kan der betales med følgende betalingskort: Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron, MobilePay. Der pålægges intet gebyr. I forbindelse med at betalingstransaktionen gennemføres, vil dine betalingsoplysninger blive gemt, indtil de enkelte betalingstransaktioner er gået igennem. Dine betalings- og kortoplysninger gemmes hos vores betalingsudbyder. Ved betaling med betalingskort sendes dine oplysninger direkte og SSL-krypteret til Lucia Cares betalingsudbyder. Lucia Care har ikke adgang til dine betalingsoplysninger.

3. Levering

Vi tilbyder leverings igennem GLS.

Vi leverer gratis i Danmark til gls pakkeshop.

For ordrer fra 299 kr og over:

 • GLS Pakkeshop/Erhverv: GRATIS
 • Hjemmelevering GLS: GRATIS

For ordrer under 299 kr:

 • GLS Pakkeshop/Erhverv: GRATIS
 • Hjemmelevering GLS: 29 kr

Forventet leveringstid er 1-3 hverdage, dog vil forudbestillinger have længere leveringstid. Leveringstiden fremgår under den enkelte vare. Bestiller du flere varer, hvoraf nogle er til levering senere, vil du først modtage din ordre, når alle varer er på lager. Ønsker du i stedet at modtage lagervarer straks, anbefaler vi at du laver separate ordrer.

Den forventede leveringstid kan variere i spidsbelastningsperioder som fx under udsalg eller Black Friday. For international levering, se her.

4. Vilkår for forudbestillinger via crowdfunding.coop.dk/

Nogle af Lucia Cares produkter er forudbestillinger. Det fremgår under selve produktet, når der er tale om en forudbestilling samt forventet leveringstid. Køb af forudbestillinger via Crowdfunding vil resultere i en straksoverførsel. Med denne løsning sikrer vi vores produktion og har mulighed for at udvikle endnu flere bæredygtige produkter til hele familien.

5. Fortrydelsesret

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du;

 • Har modtaget din vare
 • Får den sidste vare leveret, såfremt din ordre indeholder lagervarer og forudbestillinger

Du skal inden 30 dage fra modtagelsen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte kundeservice på info@luciacare.com. Husk at oplyse dit ordrenummer. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at bruge vores standardfortrydelsesformular, som du finder i bunden af disse betingelser.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen eller undlade afhentning i pakkeshop uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

1. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

5.1. Returnering

Du skal sende dine varer retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

5.2. Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Varer uden forsegling, som er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

5.3. Tilbagebetaling af købsbeløbet og returnering af varen

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage, herunder leveringsomkostninger. Det gælder dog ikke i følgende tilfælde:

 • Hvis du har købt flere varer samlet på en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne.
 • Hvis du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder, vil differencen ikke blive refunderet.  

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne hertil.

Vi refunderer din betaling senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din returvarer. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet.

Hvis du fortryder dit køb, skal varen sendes til:
Lucia Care lager
Europavej 10
8990 Fårup

5.4. Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular, som du finder herunder. 

Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller ved direkte kontakt.

6. Reklamationsret

Når du handler på Luciacare.com har du naturligvis 24 måneders reklamationsret, hvis der er fejl eller mangler ved din vare. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

6.1. Hvordan reklamerer jeg?

​​​​​​​Ønsker du at reklamere over et produkt, skal du kontakte vores kundeservice på info@luciacare.com Vi skal bede dig sende os en detaljeret beskrivelse af fejlen, samt billede af fejlen. 

Reklamationer kan forventes at blive behandlet indenfor 7 hverdage.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig

7. Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på Luciacare.com, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mail 
 • Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb.

Personoplysningerne registreres hos Luciacare.com og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

8. Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice info@luciacare.com

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning sammen har du følgende muligheder for at klage:

 • Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg
 • EU-Kommissionens online klageportal. Denne er særligt relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr.
 • Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@luciacare.com

9. Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Luciacare.com tager forbehold for eventuelle prisfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra vores underleverandører.   

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Lucia Care lager
Europavej 10
8990 Fårup

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer:
Ordre nr:

Bestilt den:

Forbrugerens navn:

Forbrugerens adresse:

Forbrugerens underskrift (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Dato: