DeStress Starter Kit

DeStress Starter Kit

DKK 275

Natural skincare for
body mind and spirit

293 på lager

DeStress Starter Kit

DeStress Starter Kit er den perfekte introduktion til Lucia Care’s stressreducerende og regenererende hudpleje, hvis du er nysgerrig efter at mærke, hvad de økologiske lægeurter gør for din hud. DeStress Starter Kit indeholder produkter til en komplet hudplejerutine for både ansigtet og kroppen. Kittet er ideelt som rejsesæt eller som gave til én, der holder af forkælelse og velvære for både krop og sind.    DeStress Starter Kit består af 6 eksklusive prøvestørrelser i kosmetikpung syet af økologisk GOTS-certificeret bomuldsstof:   Creamy Soft Cleanser 20 ml til krop, hænder, ansigt og hår er en blød cremet sæbe beriget med regenererende lægeurter og solsikkeolie for ekstra nærende og fugtbevarende pleje af din hud og hår.   Deep Hydrating Mist & Light Serum 30 ml til ansigt er en mild fugtgivende mist, som genopfrisker din hud på et øjeblik og forsegler fugt i huden.     Rich Regenerative Face Cream 5 ml til ansigt er en intensiv nærende anti-age ansigtscreme med innovativ A-vitamin formel, hyaluronsyre og collagen stimulerende lægeurter til potent anti-age pleje både dag og nat.   Rich Rescue Cream 20 ml til hænder, ansigt, fødder og beskadiget hud er en nærende, plejende og fugtgivende creme specielt udviklet til tør hud med behov for intensiv fugtpleje.    DeStress Day Lotion 20 ml til ansigt og krop er en hurtigt absorberende og langtidsnærende lotion til både ansigt og krop fyldt med naturlige og aktive ingredienser af højeste kvalitet.   Revitalising Oil 30 ml til ansigt, krop, bad og massage er en multifunktionel olie, som styrker og øger hudens spændstighed og efterlader huden silkeblød og glat med en varm glød.     De økologiske lægeurters stressreducerende effekt er en synergi af deres potente anti-inflammatoriske og regenererende egenskaber samt evnen til at styrke hudens immunforsvar, stimulere collagen dannelsen og booste cellefornyelsen.  

Certificeret velvære

Alle produkter er mærket med Vegan Trademark. Creamy Soft Cleanser, Rich Rescue Cream, DeStress Day Lotion og Revitalising Oil er certificeret med COSMOS ORGANIC.

Læs mere her

Plejen begynder med duften af rosmarin, bergamot og cedertræ

Den vækkende, friske, forankrende og naturlige duft af DeStress Start er komponeret af rosmarin, bergamot og cedertræ. Denne unikke komposition af duftnoter inviterer dig til at fokusere, centrere dig selv og genskabe forbindelsen til din krop og naturen.

Plejerutiner

Rens

Anvend Creamy Soft Cleanser som nærende ansigtsrens, håndsæbe, kropssæbe og hårkur.

 

Mist

Hold misten ca. 20 cm fra ansigtet, luk øjnene og spray let. Skal ikke vaskes af.

 

Fugt

Anvend Rich Regenerative Face Cream til ansigtet. Anvend DeStress Day Lotion til kroppen. Anvend Rich Rescue Cream til extra trængende og tør hud.

 

Olie

Olien påføres håndfladen og masseres nænsomt ind i huden over ansigt og hals. Den kan anvendes over DeStress Day Lotion eller Rich Regenerative Face Cream for at forsegle fugten i huden.

Tilføj til kurv
Værd at vide...

Kosmetikpungen i økologisk bomuld har en praktisk størrelse på 14 x 20 cm. Den passer perfekt i din taske, på dit skrivebord, i kufferten og er ideel som rejseledsager.